Nieuws!

Welkom op de site van het IPBK. Prof. dr. Frits Hoedje is op dit moment op zomerreces. Gedurende deze periode wordt deze site onder handen genomen.

 

 

Nieuws! Workshop (stiekem!) veranderen

Op dit moment wordt in het diepste geheim gewerkt aan de opzet van de workshop (Stiekem!) Veranderen van Organiseren. Data en locatie zijn nog onbekend. Nadere informatie volgt...

 

 

Nieuws! Het vriendenuniversum is geopend!

Welkom binnen het vriendenuniversum van het IPBK. Wie weet waar deze ontmoetingsplaats jou nog gaat brengen...

 

 

Nieuws! Stimulab

Het Stimulab vormen tweemaandelijkse bijeenkomsten waarin voor de Poëtische Bedrijfskunde relevante Stimularia bestudeerd en besproken worden.

Inlichtingen en aanmelding: info@ipbk.nl .


 

 

Nieuws! Verslag workshop Poëtische Bedrijfskunde

Op 7 februari 2003 heeft de eerste workshop poëtische bedrijfskunde plaatsgevonden ten kantore van It Cares in Woerden. De uitnodiging de werkomgeving van deze organisatie te bezien als een museum of als een theater leidde bij de deelnemers tot ervaringen als: verstilde omgeving, mooie draadsculpturen, intrigerende spiegels, boeiende dansvoorstelling, maar ook tot vragen als: wie of wat is 'it' eigenlijk? De workshop is afgesloten met een discussie over de vraag welke plaats die deze ervaringen zouden kunnen hebben in de dagelijkse gang van zaken binnen deze organisatie.